Lesz még egyáltalán rajtam kívül valaki, aki Karácsonyra nem tudja megtisztítani az ablakokat és kimosni a függönyöket?
Figyelt kérdés
Szégyenlem,de ez van.Örülök,ha a többi takarítás meglesz.Összejött minden2017. dec. 16. 17:13
11/14 anonim válasza:
"Szégyenlem,de ez van.Örülök,ha a többi takarítás meglesz.Összejött minden"
Ne szégyelld!
Felesleges magaddal szemen túlzott elvárásokat felállítani és utána azon őrölni magad, hogy nem sikerült! Kár ezen parázni, lehet PatóPálosan hangzik, de majd meglesz! Mint látod van még pár ember aki hasonló cipőben jár, mint Te!
12/14 anonim válasza:
A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs porcica a szekrény mögött,tízféle sütit sütsz és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, hogy beleszakadsz a hàzimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takaritasz-vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk. / Vida Ágnes/
13/14 anonim válasza:
Hát.. szerintem nem véletlenül lett kitalálva a karácsonyi, meg tavaszi nagytakarítás. Sajnos ma már annyira le van terhelve az ember, hogy szinte lehetetlen ebbe is energiát fektetni :(
14/14 anonim válasza:
Ket hete pucoltam :)
A macska azota osszejarta, de leszarom..a fuggony eltakarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!