Mi történik, ha nem használok fertőtlenítőszert?
Régebben sokat használtam felületfertőtlenítőket (cif, domestos, flóraszept, ilyesmiket), de mindig fájt tőlük a fejem. Egy nap pedig nagyon rosszul lettem, befulladtam és szédültem, úgyhogy kidobtam az összeset és hónapokon át csak frosch, winni's és denkmit ultra sensitive termékeket használtam. De valahogy furán éreztem magam, hogy húsvágás után nem fertőtlenítem le a vágódeszkát, csak lemosom és be a gépbe. Meg a cicawc-be is csak univerzális tisztító ment... szép tisztának tűnt minden, de félek, hogy valójában mindenen ott hemzsegtek a bacik. Ezért újra vettem fertőtlenítőszereket, de megintcsak rosszul vagyok tőlük, hiába szellőztetek, szédülök és kaparja a torkomat. Még párom is panaszkodott, hogy kaparja valami a torkát, miután főztünk és lefújtam a vágódeszkát. Ráadásul mióta újra kezdtem használni ezeket a szereket teljesen kiszáradt a bőr a kezem és törik a körmöm.
Ha többé nem használnék fertőtlenítőszert, akkor mi történne? Elszaporodnának a bacik a lakásban? Vagy az eco tisztítószerekkel kordában lehet azért tartani a kórokozókat, hogy ne legyünk betegek, szalmonellásak, vagy a cicám férges, ilyesmi? Attól is félek, hogy amikor kifújom a fertőtlenítőszert akkor a levegőbe is kerül, akaratlanul is beszívhatom, belekerülhetnek cseppecskék a szemembe és a maró hatásuk miatt okozhatnak látásromlást. Szóval nem tudom végsősoron mivel takarítsak.
ennél erősebb tisztítószerek nem kellenek egy háztartásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!