Hogyan kell a bojlert feltölteni vízzel? 120 literes bojlerünk van. Tipusa; Hajdu Z 120 E 120 literes És honnan lehet tudni hogy televan a bojler vízzel? Pls
Figyelt kérdés
2017. aug. 20. 14:48
11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Most feltöltöttem a bojlert vízzel. Elkell zárni a csapot?
2017. aug. 21. 08:13
12/18 A kérdező kommentje:
Ha megnyitom a bojlerba vezeto csapot akkor csopog a viz a bohlerbol.. Par csepp abbol a kis muanyag csobol
2017. aug. 21. 08:14
13/18 anonim válasza:
9-es vagyok... szerintem mindent szépen kimásoltam neked a bojlerod használatiából ami ehhez kapcsolódok.
14/18 kata kata válasza:
" abbol a kis muanyag csobol" Az egy biztonsági szelep aminek az a feladata,hogyha kell csöpögjön!
15/18 A kérdező kommentje:
Akkor vissza megnyitom a bojlerba vezeto csapit
2017. aug. 21. 14:40
16/18 A kérdező kommentje:
De attól nem lesz semmi baj ha csöpög a víz a biztonsági szelepből?
2017. aug. 21. 14:48
17/18 anonim válasza:
Melegszik a víz, és közben tágul. Ha ez baj, akkor baj, de akkor is már csak így megy ez. Kijön a plusz, így aztán nem durran ki a tartály. Hogy már ez is baj-e vagy sem??
18/18 A kérdező kommentje:
Okè. Èrtem nagyon szèpen köszönök mindent.. Akkor mikorra fog elálni belőle a csöpögés? Kb hány perc?
2017. aug. 21. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!