Mennyire jók az álló porszívók?
Egyszer olvastam valahol (de ez sem biztos, csak rémlik valami), hogy az álló pórszívók nem jók. Sajnos ma beadta a kulcsot a miénk (sima hagyományos), mindenképp ma-holnap kell vegyünk másikat, itt egy majdnem 1 éves 'csúszó-mászó' :D Szóval arra gondoltam, veszek egy állót, mert lévén panellakás, túl sok hely nincs, az meg beférne a beépített szekrénybe. Nem kell nagy felületre, egyelőre 1db szőnyeg van a nappaliban, az sem hatalmas (2*1,6M kb), max a későbbiekben lehet lesz a gyerekszobában. Néha át szoktam menni vele az egész lakáson is, de a járólapnak sztem kb mindegy milyen a porszívó. Néztem robotot is 20e-ért, de ott nem szerepelt szőnyegtisztítás, csak a járólap, laminált, stb. Gondolom a szőnyeges még 50-60e, annyit meg nem szánok rá, jó lenne 15be megállnak.
Szóval szerintetek jó az álló porszívó? Konkrét típust is ajánlhattok :) Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!