Van élet mikró nélkül? Mivel, hogyan melegítik a kaját, akiknek nincs?
Figyelt kérdés
Nem hiszitek el,de vagy 4-5 éve van mikrónk,meg se akartam venni, mondván, minek.:) De most meg elromlott, és az egész család kétségbe van esve. Gázon melegítjük a tejet, a kaját... Már nem is emlékszem, milyen volt nélküle....2010. máj. 23. 19:40
11/14 A kérdező kommentje:
Ne is mondd! Nekünk a fürdőben fürdőboyler volt, alul be kellett gyújtani,és az melegítette a vize, és még meleg is volt tőle:)
2010. máj. 23. 21:22
12/14 anonim válasza:
Azt olvastam valahol, hogy nagyon egészségtelen a mikorhullám. Megváltoztatja a mikrózott táplálék a sejtjeinket. Inkább gázon vagy egyéb alkalmatosságon kellene főzni ill.melegiteni, mint mikróban. Ennek ellenére én is használom.Már nagyon megszoktuk.- bár egyre többet melegitem a levest fazékban-:)))
13/14 anonim válasza:
Nekem nincs, és megvagyok nélküle. Ha barátnőm jön látogatni, néha ugyan megdöbben, miket csinálok, pl. sütőben olvasztom ki a kenyeret, ha nincs elég időm, de még finomabb is, mert friss, ropogós lesz tőle.
Mindamellett valószínűleg lesz, ha egyszer saját lakásom lesz, mert kényelmesebb, de annyit nem ér, hogy albérletről albérletre hordozzam. Meg addigra talán sikerül bizonyítani, hogy vajon árt-e vagy sem, ha igen, legalább addig se mérgezem magam :)
14/14 anonim válasza:
a mikrohullám tényleg egészségtelen és a kaja is az lesz amit ott melegítünk fel
nekünk nincs és teljesen megvagyunk nélküle:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!