Van élet mikró nélkül? Mivel, hogyan melegítik a kaját, akiknek nincs?
van:)
mióta nekünk elromlott( kb.3 éve), azóta nem is vettünk újat. sütőben meg tudod melegíteni a kaját, vagy a gázon.
én nemrég költöztem és nem vettem mikrót, otthon mindig volt, ki lehet bírni, az indukciós sütőlapon ráadásul sokkal hamarabb felmelegednek a dolgok. azért majd ha saját lakásba költözök (ez csak ideiglenes és nem saját:) majd szeretnék mert pl felmelegíteni a kihűlt bögre teát, azért felesleges új edényt elővenni, meg amúgy is sokkal egyszerűbb, meg ha nincs mikró, hol pattogtatok kukoricát?:D (jóó erre is van már külön gép, de azért 38 különböző konyhai gépet nem szeretnék xD)
19L
Nekem is nagyon hiányozna a mikró,éppúgy,mint a fagyasztó is. Fagyasztott kaját felmelegíteni máshol nem is nagyon lehet.
De nekem fiatalasszony koromban nem volt mosógépem, teknőben,kézzel mostam,semmilyen háztartási gép nem volt,nem volt TV, sem telefon,sem hűtő vagy fagyasztó,sem porszívó,szénnel fűtöttünk,fatüzeléses tűzhelyen főztem,nem volt fürdőszoba sem.
Még is tiszták voltunk mi is, a ruháink, a lakás is.
Igaz,hogy nem sírom vissza azt az időt.
Meglehet ezek nélkül élni,csak sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!