Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van élet mikró nélkül? Mivel,...

Van élet mikró nélkül? Mivel, hogyan melegítik a kaját, akiknek nincs?

Figyelt kérdés
Nem hiszitek el,de vagy 4-5 éve van mikrónk,meg se akartam venni, mondván, minek.:) De most meg elromlott, és az egész család kétségbe van esve. Gázon melegítjük a tejet, a kaját... Már nem is emlékszem, milyen volt nélküle....
2010. máj. 23. 19:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A kérdés első mondata után :) jelet akartam tenni,de nem lehetett,mielőtt valaki felháborodna....
2010. máj. 23. 19:44
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Pedig volt élet a mikró nélkül is. De mondok durvábbat: amikor általános iskolás voltam nem volt telefonunk! (Úgy értem otthon se!) Na erre varrjál gombot!
2010. máj. 23. 19:46
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
nOS EN A FERJEMMEL MAJDNEM 9 EVE VAGYOK EGYUTT ES NEM HISZED EL VOLT MIKRONK 2 IS,DE SOHA NEM HASZNALTAM OKET.tESZEM HOZZA JO PAR EVE MEGVOLTAK.SOT.eS MOST VAGY 2 HETE MONDTA A PAROM HOGY -TE DRAGAM NEM PROBALJUK KI LEGALABB AZ EGYIKET?DE ERDEKES EDDIG NEM IS HIANYZOTT AZ ELETUNKBOL,MOST MEG OTT VAN ARAM ALATT ES KESZ.:D
2010. máj. 23. 19:48
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
bocs a nagybetuert veletlen volt
2010. máj. 23. 19:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

van:)

mióta nekünk elromlott( kb.3 éve), azóta nem is vettünk újat. sütőben meg tudod melegíteni a kaját, vagy a gázon.

2010. máj. 23. 19:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Persze tudom ,én is hogy van:) Én se vagyok mai csirke, nem volt automata mosógépünk,telefonunk, színes tv, számítógép meg pláne nem...De ha megszokja az ember a jót egyszer...
2010. máj. 23. 20:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen igazad van.Szerintem nem ez volt a kérdés.
2010. máj. 23. 20:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még 10 évvel ezelőtt se volt sem mikróm se automata mosógépem se telefonom (otthoni telefonom most sincs csak mobil ) de ha nem lenne a telefon hiányozna legkevésbé A mikrót és a mosógépet nem adnám
2010. máj. 23. 20:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

én nemrég költöztem és nem vettem mikrót, otthon mindig volt, ki lehet bírni, az indukciós sütőlapon ráadásul sokkal hamarabb felmelegednek a dolgok. azért majd ha saját lakásba költözök (ez csak ideiglenes és nem saját:) majd szeretnék mert pl felmelegíteni a kihűlt bögre teát, azért felesleges új edényt elővenni, meg amúgy is sokkal egyszerűbb, meg ha nincs mikró, hol pattogtatok kukoricát?:D (jóó erre is van már külön gép, de azért 38 különböző konyhai gépet nem szeretnék xD)

19L

2010. máj. 23. 20:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon hiányozna a mikró,éppúgy,mint a fagyasztó is. Fagyasztott kaját felmelegíteni máshol nem is nagyon lehet.

De nekem fiatalasszony koromban nem volt mosógépem, teknőben,kézzel mostam,semmilyen háztartási gép nem volt,nem volt TV, sem telefon,sem hűtő vagy fagyasztó,sem porszívó,szénnel fűtöttünk,fatüzeléses tűzhelyen főztem,nem volt fürdőszoba sem.

Még is tiszták voltunk mi is, a ruháink, a lakás is.

Igaz,hogy nem sírom vissza azt az időt.

Meglehet ezek nélkül élni,csak sokkal nehezebb.

2010. máj. 23. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!