Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hány hetente szoktátok kisikál...

Hány hetente szoktátok kisikálni a hűtőt?

Figyelt kérdés

2017. aug. 3. 20:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
"Mi mászna ki belőle? " Hát jegesmedve, fóka, sarki róka.
2017. aug. 3. 21:20
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem a"kimászást":)hanem úgy,hogy például,amikor a gyerekek kivesznek belőle egy olyan dolgot ami kitudfolyni és véletlenül kiöntik de nem veszem észre(PL:leves)akkor azért néhány hetente vagy havonta illene kimosni,hogy ne rohadjon benne az a kiöntött dolog.Vagy javítsatok ki ha tévedek.
2017. aug. 3. 21:27
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
hát ami kifolyik azt a legjobb azonnal, ahogy észrevettük.. de ma volt egy pillanat, amikor azt vizionáltam, hogy kinyitom a hűtőt és én mászok ki belőle.
2017. aug. 3. 21:29
 14/22 A kérdező kommentje:
#13 szerintem túl sok volt a 420
2017. aug. 3. 21:31
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
420 Volt? - az sok,bizony
2017. aug. 3. 21:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Én akkor törlöm ki ha indokolt. Pl valami kiömlik akkor rögtön mikor észreveszem. Így nem kell nagy sikálást csinálni mert mindig eltüntetem az aktuális"koszt". Így nem büdösödik , nem szárad rá. És rendszeresen dobálom ki azt ami már nem jó a kutyáknak. Nincs hetekig benne a kaja így nincs minek kimászni. Napi 2 percet kell csak rászánni. Pl mikor bepakolom amit főztem.
2017. aug. 3. 21:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Évente háromszor-négyszer leolvasztom a fagyasztót (sajnos muszáj, mert gagyi sz'r az egész), olyankor a hűtő polcait és fiókjait is kiveszem és alaposan elmosom, a belső tereket is áttörlöm. Ezen kívül csak akkor, ha valami kiömlik.
2017. aug. 3. 23:24
 18/22 anonim ***** válasza:

# 12/17 Időpont tegnap 21:27

Ehhez a részéhez nem tudok hozzászólni mert nincs gyerekem.

De ha én vagy a párom kiönt valamit, akkor azonnal kitakarítja a szennyeződést. Lehet hogy túlzóak az elvárásaim, de azért egy gyerektől is elvárnám, hogy ha kiönt valamit, akkor ha nem is takarítja ki, de szóljon, és ne nekem kelljen hetek múlva észrevennem.

Az meg más kérdés, hogy olyan tartókban tartom az olyan ételt, ami kilöttyenhet, hogy azokból nem tud kilöttyenni.

2017. aug. 4. 08:49
 19/22 anonim ***** válasza:

Havonta lepakolom a polcokat és ellenőrzöm mindennek a szav.idejét.

Sanytollal áttörölgetem ilyenkor. Súrolni nem kell.

A fagyasztót csak évi 1x nézem át, takarítom ki. Ehhez viszont van lista, hogy mikor mi került bele, ha kiveszem kihúzom.

2017. aug. 4. 09:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Kb. 2 hetente, mert elég régi és mindig folyik belőle a víz. Szerencsére nemsokára költözünk és ki lesz dobva.
2017. aug. 5. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!