Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyire vagy elégedett a...

Mennyire vagy elégedett a folyékony mosószerekkel? Szerinted melyik a jobb, a por vagy a gél?

Figyelt kérdés

2017. júl. 28. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Ebben a témában már nagyon sok kérdés volt. Igaz, hogy azóta vannak újabb termékek. Én Weißer Riese megaperls-t használok a fehérekre, ezt a Müller drogériában veszem, színesekhez Denk mit vagy Persil color gélt. Német teszoldalon is a por bizonyult jobbnak, de én csak fehérhez használom. A gél teljesen jól mos 30 fokon is, nem marad a ruhán utána semmi. A mosóporral nem lenne baj, ha a mai takarékos mosógépek nem ilyen kevés vizet használnának. Én például ez miatt vettem Bosch mosögépet, mert azon van plus víz funkció.
2017. júl. 29. 05:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A folyékony. Abból is a Frosch mosószert használom, az bio. Nagyon jó illatokban lehet kapni és csodásan kitisztítja a ruhákat, és erre nem vagyok allergiás.

Sajna bioban nem kapható, ezért a feketékhez való mosógélt a DM-ben veszem, a saját márkásat. (DenkMit) Az is tuti.

Illetve amit anyám használ, a Lidl-ben kapható Formil. Az olcsó, iszonyat tömény, kevés kell belőle. (Nem a legolcsóbb Formil gél, van egy kisebb flakonos.)

2017. júl. 29. 12:11
 3/7 anonim válasza:

Én persil kapszulát használok nekem az jól bevált.

Ha koszosabb dolgot teszek be,vagy egybe akkarok fekete-fehér-színes ruhat mosni akkor teszek meg bele színfogót a kapszula mellé amibe van oxi ami jól kiviszi a ruhát.

De van a tesconak sajat por mosószere színes és fehér is sajnos a nevét nem tudom azzok se olyan rosszak.

2017. júl. 30. 21:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Eddig mindig port használtunk, mikor mit (ariel, dosia, persil, tomi, biopon), az utóbbi időben folyékony Tomit (színes). Én ilyen hitvány minőséggel még az életben nem találkoztam !!! Ugyan olyan mocskosan, foltosan vettem ki a gépből a ruhákat mint ahogyan beraktam. Azt hittem velem van a baj, kevés mosószert raktam az adagolóba. De nem. A napokba kifőztem néhány nagyon dzsuvás konyharuhát, mindig mint a patyolat. Ezúttal azonban ugyanolyan piszkos, retkes maradt mind, ragadtak a zsírtól. Leáztattam őket a folyékony tomis kifőzést követően xd, POR dosiaba, lavorba. Azt látni kellett volna micsoda gané jött ki belőlük !

Nem értem mit töltöttek a gyárba folyékony tomi mosószer helyett a flakonba, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy rózsaszín vizet, vagy nem tudom mi a baj vele ...

2017. júl. 30. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Tényleg ezt próbáld ki, kérdező:

[link]

Ez olcsó is és jó is. Legalábbis van olyan jó, mint a Persil vagy az Ariel.

2017. júl. 31. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Feketékre Perwoll black gél, minden másra Persil, teljesen megfelelnek. A Tomiról már másoktól is hallottam, hogy szar.

A porral én azért nem kísérletezek, mert régen mindig fehér foltos/pöttyös volt tőle a fekete ruha (több gépben is)

2017. aug. 1. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, a Tomi nem jó sajnos.

Mi az Aldiban kapható Tandil folyékony mosószert használjuk, jó! Próbáld ki, ha még érdekel a téma.

2022. dec. 29. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!