Melyik a jobb? Por, vagy a folyékony mosószer? Eddig Dreftet használtam, most meg azt olvastam vhol, hogy 30-40 fokon a folyékony mosószer nem keveredik jól a vízzel. Ez komoly?
Figyelt kérdés
Azért cseréltem folyékonyra a port, mert néha meglátszott a ruhákon, apró, fehér szemcsék látszottak a fekete ruhákon.2013. nov. 11. 08:49
1/7 anonim válasza:
Sajnos én is tapasztaltam, hogy a por nem mállik szét rendesen alacsony hőfokon, foltos marad a ruha után. Azóta folyékonyt használok, persilt. Nem panaszkodom, tiszta a ruha, nem érzem, hogy nem keveredne a vízzel rendesen.
2/7 anonim válasza:
Ugyanez a problema volt nalam is. En folyekony Arielre valtottam es nagyon megvagyok elegedve. Jol tisztit es meg ruha oblito sem kell mert nagyon kellemes az illata. Takarekosnak is talalom egyben.
3/7 anonim válasza:
dehogynem. a por nem tud rendesen feloldódni alacsony hőfokon. folyékonnyal vagy kapszulással mosok, nagyon jó illatúak és tiszták a ruhák.
színeset 40 fokon, fehéret 60-on mosom, utóbbinál port és flóraszeptet teszek a gépbe.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy én értettem félre, de a kérdező pont azt szeretné megtudni, hogy a folyékony mosószer jó-e neki, mert nem keveredik 40 fokon a vízzel.
Ez így nem igaz, a mosókapszlákkal szokott - főleg a régebbiekkel - olyan gond lenni, hogy nem érkezett feloldódni a mosás időtartama alatt.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen:)
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 13. 07:35
6/7 anonim válasza:
Mielött kapszulat hasznalnal olvasd el hogy mi van a leirasban. Mindig is kapszulat hasznaltam aztan külön költöztünk a Parommal. Uj lakas, uj butorok haztartasi cuccok, köztük mosogep is. Aztan valahogy sose olvadt/malott szet a tabi mindegy milyet vettem. Vegül elöbettem a hasznalati utasitast es elolvastam az erre vonatkozo resz… nos ehhez a tipushoz ami nekünk van nem hasznalhato a parna. Azota folyekony van (Tomi es imadjuk!!!!). Meglepö de itt (Nemetorszagban) mindenböl a por hasznaljak (legyen az mosopor vagy mosogatogepbe valo szer), mert az jobban oldodik. El nem tudom kepzelni…
7/7 anonim válasza:
Szerintem a folyékony mosószer a legjobb és az összes közül /por,kapszula/az egyetlen ami rögtön elkezd keveredni a vízzel.Az előttem lévő hozzászóló válaszán egy kicsit meglepődtem Tomi mosógélt használ Németországban?Én onnan hozatok jó minőségű mosószert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!