Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan lehet kiszedni az erős...

Hogyan lehet kiszedni az erős izzadtságszagot a pólóból?

Figyelt kérdés

Régi, több éves pólókról van szó, és a hónaljnál nagyon büdös, mosás után is. Volt, hogy bedörzsöltem mosószappannal, majd kimostam, (ezt egymás után 4x), de a szag megmaradt. Ecetes vízzel is próbálkoztam már, semmi. Nagyon szeretem ezeket a felsőket, nem akarnám kidobni őket.

(Amúgy használok izzadtsággátlót, csak a régi belevette magát a ruhákba, ezért is van ez a gond. Azóta más fajtát használok, remélem ezzel már nem járok így...)

2010. máj. 21. 22:38
1 2
 11/12 Bernadett** válasza:
A szódabikarbónát hová kell tenni?Bele a mosóporba??
2015. febr. 27. 14:23
 12/12 anonim válasza:

Ez már egy nagyon régi topik, de hátha ezt elolvassa még valaki es hasznosnak találja.

Itt azt írták, hogy az ecet nem vált be, de ezzel nem értek egyet, mert nekem csodát csinált.

A büdös holmikat (mosás után is azok maradtak, hónajban paprikáscsirke szag) beletettem egy vödörbe, aminek van fedele.

Fél vödör vízbe öntöttem kb. fél liter 20%-os ecetet, tehát elég tömény lett.

Ebben áznak a ruhák pár napig, de lehet 1 nap is elég lenne.

Aztán kicsavarom es 40 fokon kimosom.

Teljesen eltűnt a szag, nekem ez az egy módszer vált be!

A törölközőkkel is megcsináltam ezt, mert valahol olvastam, hogy benne marad a vízkő. Puhábbak lettek sokkal.

2016. dec. 8. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!