Kinek milyen kárpittisztítója van?
Nem szeretnék sokat költeni rá, de kéne egy, mert van egy szürke kanapém meg egy 10 hósom... gondolom tovább nem kell magyarázni :D Mindig bérelni 5e-ért meg sok.. akkor inkább legyen egy saját. Egyébként ez a kanapé, meg egy szőnyeg van, amit íly módon kellene tisztítani, szóval nem ipari mennyiségű tisztítást végeznék vele. Viszont a kanapé igencsak makacs, ragaszkodik a foljaihoz, szóval alapos gép kéne.
+1 kérdés, ki milyen tisztítót használ hozzá?
Vagy esetleg ha van tipp kézi megoldásra, az is érdekel, de sikálni nem merem, nehogy kiszakadjon az anyag :/
A Vix active-ot javaslom első körben. Ára 1000 alatt egy flakonnal és a Tescoban biztos hogy van.
Rá kell fújni a felületre, rajta kell hagyni a habot. Ha makacsabb folt akkor puha törlőkendővel dörzsölni.
Rokonságból kaptam kölcsön mindig ilyen-olyan kárpittisztítókat, mígnem tavaly kihívtam egy profi csapatot.
Soha még olyan tisztaság nem lett, mint ő utánuk.
Azóta rájöttem, nem éri meg lakossági gépekkel vacakolni, inkább évente kifizetem a brigádot, egyszerre lenyomják az összes bútort, szőnyeget, bőven megéri.
/Megkérdeztem a felszerelésük árát, 1 milla/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!