Extra dzsuvás gáztűzhelyet még mivel lehet tisztítani?
A "rácson" ráégett cucc (gondolom zsír, pár helyen látszik az eredeti anyag/szín) ,ezt eddig csak súrolóval (cif) próbáltam, de semkit nem ért. A gázrózsák körül is fekete. Ezt próbáltam súrolószerekkel, házi "űberhiperszupercsodaszerekkel" (ecet, citromlé, só, szódabikarbóna, sütőpor különböző keverékével, amiket a neten olvastam) ,de a bolti súrolószer is csak egy kis tompa késsel használt, de a vastag részt nem tudtam. A gáz tetejére csapódott zsírt is próbáltam jar-al és ecettel, de semmi haszna. Van egyáltalán hatásos szer?
(A miénk bekrepált -az sem volt mai gyártmány- ezt pedig örököltük)
Egyetlen tisztítás miatt nem érdemes megvenni, de mi gőztisztítót használunk erre is.
Sok a járólapos felület a lakásban, ezen kívül a fürdőszobában is csodát tesz.
A gáztűzhelyt (felül, oldalt), mellette (meg másutt is) a csempét is gyorsan és hatékonyan tisztítja, nem kell vegyszer.
Ha nem szándékoztok ilyet venni (ha nincs akció, 30-ezer Ft körüli már jó is, mi akciósan 22-ezerért vettük), és van, akkor lehet háztartási gép-, illetve takarítógép kölcsönzőből kölcsönözni.
Köszönöm szépen a tippeket!
Sajnos a gőztiszító nem megoldható. Akkor kipróbálom a hideg zsíroldót... remélem, használ majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!