Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért van ráírva a törölközőmr...

Miért van ráírva a törölközőmre, hogy ne hasznájak öblítőt?

Figyelt kérdés
Mi rosszat tenne a törölközőnek (100% pamut), ha öblítőt is használnék? Ez lesz az első mosás, a többi törölközőmnél használok is öbítőt, de azokra nincs is ez ráírva.
2010. máj. 16. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem is van, amire rá van írva, de én attól még öblítőzöm.
2010. máj. 16. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom,hogy az öblítőtöl a törülközők idővel megkeményednek. Amióta ecetet használok öblíttő helyett,puhák maradnak a törülközőim. A családban és az ismerőseim körében is ez a tapasztalat.
2010. máj. 16. 20:29
 3/10 A kérdező kommentje:
ecetet? hú, ezt még nem hallottam. lehet, hogy kipróbálom. köszi a válaszokat, megyek mosni. :)
2010. máj. 16. 20:36
 4/10 anonim válasza:
9%
van már virágillatú ecet?:O
2010. máj. 16. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ecetnek nincs illata. Én a mosógépbe csak ecetet haszn álok öblítő helyett.A ruhák fehérebbek lesznek tőle,és a gép sem vízkövesedik. De én nem is szeretem az illatosított ruhákat. Ahol a felsőruhákat tárolom,abba a szekrénybe teszek levendulát,vagy a sajátomba parfümmel átitatott vattát.Így nem lesz többféle illat rajtam ha megyek valahová.
2010. máj. 16. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Még annyit: ha valaki ragaszkodik az illathoz mosáskor,tegyen az ecet mellé valamilyen illóolajat,akkor a ruha is illatos lesz.
2010. máj. 16. 21:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a törölközőkhöz nem használok öblítőt, csak min. 60 fokon mosom, fehéret 90 fokon. Amikor öblítőt használtam nem szívta be rendesen a bőrről a nedvességet, csak kenegettem magamon. Új törölközőt meg úgy kell első használat előtt mosni amúgy is hogy 90 fokon, öblítő nélkül. Egyébként az ecettől nem lesz ecet szaga a törölközőnek. Friss tiszta illata lesz. Ráadásul lágyítja a vizet igy a mosószer is jobban tisztit és nem vizkövesedik a gép.
2010. máj. 17. 00:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is beállok az "ecetes sorba"! Mindig is öblítőt használtam, aztán itt olvastam az ecetről. Gondoltam, kipróbálom az egyik mosásnál. Semmiféle ecetszagot nem kapott a ruha, ellenben finom puha és az ekcémám is javult (egy vegyszerrel kevesebbel élek együtt). Annyira elégedett vagyok vele, hogy kb.2 hónapja csak ecetet használok öblítő helyett.
2010. máj. 17. 06:55
 9/10 anonim ***** válasza:
teljesen igaZA VAN AZ "ecet ötlet" adójának. u.is az ecetes viz meggátolja, hogy a törölközön lévő bolyhoikra ne rakodjon le a vizkő, amitől kemény lesz a törölköző.
2010. máj. 17. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért nem ajánlják az öblítőt, mert csökkenti a vízfelszívó képességet.
2010. máj. 18. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!