Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan lehet a több hónapos...

Hogyan lehet a több hónapos befáradt étolajat kitakarítani a frituból?

Figyelt kérdés
Úgy emlékesztem hogy tisztán tettem el, és sajan kiderült hogy nem. Sikálni nem nagyon tudom, mert teflon a belseje, és ezért zyíroldózni se lehet.
2010. máj. 15. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
A fritőzzel a lehető legegészségtelenebb ételeket tudod előállítani, inkább dobd ki! Az olajban a melegítéssel toxikus anyagok képződnek, s a 2-3 litert aligha fogod egyszeri használat után frissre cserélni. Nagyon kevés és mindig friss olaj, ez az egészség útja.
2010. máj. 16. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Rengeteg mosogatószerrel és néhány óra simogatással.

Egyébként miért van egy fritőzben teflon?? Ezt nem értem, ha nem lenne, akkor simán fémszivaccsal kijönne.

2010. máj. 16. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én most takarítottam az enyémet. Az olcsóbbik fajtám van. Először hideg zsíroldóval megfújtam, forróvízzel tele,vártam, lepucol. Aztán újra forró víz. JAR, áztatás. És van fémsúrolóm, ami nem karcol, azzal befejeztem.
2010. máj. 16. 18:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokt. Kedves első, köszönöm hogy aggódsz az egészségemért, nem azért akarom kitakarítani, mert használni fogom, hanem hogy ne legyen koszos.
2010. máj. 16. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!