Mivel tisztítjátok a kádat?
Hát, ha a Domestos csődöt mondott (egy kicsit rajta hagytad, miután rákented?) akkor marad a vízkőoldó, vagy végső esetben a sósav, de az a zománcot is megmarja, ha nem találod el azt a lélektani pillanatot, amikor le kell öblíteni.
Fém kádról beszélünk?
Mert akkor mivel nem akarjátok 100 évre, miért nem zománcoztatjátok újra?
Itt találsz lehetőségeket, válogass:
Olyat erre már nem találsz, ami magától leszedni, ez túl makacs gond. A domesthos is főleg fehérít.
Valami olyan szert vegyél, ami szemcsés, van ilyen a vimnek, a flóraszeptnek, a domesthosnak, stb. A szemcsék tudják ezt a kvázi rákövült szutykot ledörzsölni.
Well done Sanitary cleaning foam. Vigyázz a well done shower cleaner és a well done bathroom clraner nagyon hasonló csomagolású, de semmit nem ér.
A sanitary habot egyenletesen felviszed a felületre és 10-15 percet hatni hagyod. Én kesztűben sprickolom ki, mert marja a bőröm. Miután letelt az idő, mosogatószivacs dörzsis felével, közepes erővel átsúrolom a kádat. Muszály súrolni egy kicsit. Cserébe lehet érezni, hogy amikor minden szennyeződés feloldódott, akkor szinte siklik a szivacs a kád anyagán, míg ha maradt akár láthatatlan szennyeződés, akkor ott nagyobb a surlódás.
Nagyon makacs foltok esetén nekem egyszer kell ismételni a műveletet.
A fent leírtakon kívül Szavó penészeltávolítóra lehet még szükséged. A penészt gyönyörűen öli, penészre nekem csak a Szavó vállt be.
A Well done sanitary habra még egy szavazat.
De hozzá tenném, hogy én is újrazománcoztattam a kádat beköltözés után. Nagyon szépen és viszonylag jó áron megcsinálják. Onnantól a zománcozott felület mintha új lenne.
1 év miatt most nincs tervben ilyesmi :(
azt a well done amit írtok, hol lehet kapni?
Illetve melyik a legerősebb vízkőoldó?
"Melyik a legerősebb vízkőoldó?"
A sósav.
mosogatószivacs dörzsis felével
ja, azt szereti a kád fényezése, ha súrolod... utána a karcolások miatt végképp esélytelen normálisan tisztítani.
Műmárvány vagy valami olyasféle a kádunk anyaga. 9 év alatt semmi karc vagy hiba nem látható szabad szemmel. Ha koszosodik, akkor sem.
Természetesen nem nyomom teljes erőből a zsivacsot és nem is teljesen újat használok erre a célra, hanem van egy dedikált kádtisztító szivacs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!