Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik a nagy kádban fürdetik...

Akik a nagy kádban fürdetik babájukat (4-6 hós), hogyan tisztítjátok kádat előtte?

Figyelt kérdés

Mivel mossátok ki magatok után, mielőtt belemegy a baba? Florasept-el, vagy csak sima forróvízzel?

Akik használnak fürdőszivacsot, amit a baba alá kell tenni, azt hogyan tartjátok tisztán? Mivel mossátok ki?

2009. nov. 14. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Én csak sima vízzel.Egyébként meg takarításnál domestosszal.

Nem kell minden egyes alkalommal fertőtlenítened.Az más,ha más kádjában fürdetnéd,vagy valaki "idegen" fürödne a ti kádatokban.

2009. nov. 14. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a lányom imád a nagykádban pancsolni apával. Először lefürdik apa, mikor hazaér a melóból, majd ultra aktív 2in1 sprayt használok minden nap. Apa kint dolgozik, poros, piszkos...ezért csinálom naponta. Ha nem kint dolgozna akkor hetente egy-két alkalom elég lenne. A lányom alá vettünk az aldiban tapadós csúszásgátlót, ovális alakú, kék az egyik, a másik meg mintás. Azt is ezzel a szerrel tisztítom egy héten egyszer. Fertőtlenítő és zsíroldó hatású, és nem kerül sokba, sokáig elég.
2009. nov. 14. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Kizuhanyozom és annyi.

Amúgy megszokott időközönként meg kimososm, kitisztítom akádat.

2009. nov. 14. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia

Nem tudom,hogy arra a fürdőszivacsra gondolsz-e,amire én,de mi kimossuk mosógépben.. :)

Amúgy maci alakú,és majdnem akkora,mint a kiskád..

De már mi is a nagykádban fürdünk a kicsivel..:)

2009. nov. 14. 11:58
 5/6 Adri baba ***** válasza:
CSak kizuhanyzom,illetve ha mostam akkor domesztosszal mert a mosógép vize a kádba megy!
2009. nov. 14. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Sikálom mint állat cilit bang-el. De csak ha a kádban naturon van.

Azért mert anyós meg após is fürdik benne...azt kitudja kinek mi van...

Amúgy meg sokszor kádban van kiskád és abban, Azt meg domival.

2009. nov. 14. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!