Ti a fehérneműt és a többi ruhát külön szoktátok mosni?
Figyelt kérdés
Eddig így szoktam: fehérneműk, ágynemű 60 fok; egyéb ruhák (pl. pólók, nadrágok) 30 fok.
De gondolkozom azon, hogy egyben mossam. Meg nem-e kevés a 30 fok nekik?
2017. ápr. 20. 19:44
11/11 anonim válasza:
Szinte mindent 40 fokon mosok, csak a konyharuhát többön és időnként a törölközőket, ágyneműt.
Színek szerint nagyon alaposan válogatok, nem csak világos és sötét. De nálunk mindig megtelik a mosógép, ezért ez nem különösebben nehéz.
Viszont én inkább a koszosabb ruhákat mosom külön, a fehérnemű simán mehet a pólókkal, kisgyerek ruhákkal. Egy ideig a babaruhát is külön mostam, de mióta homokozik, koszosabb, mint mi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!