Mennyi fogy nálatok havonta kajára?
Figyelt kérdés
Tudom, nem ide tartozik a kérdés, csak háztartási, azért teszem fel ide. Nálunk 40-50 ezer - 2 en vagyunk. Ti hogy csináljátok? Miről mondasz le, amin tudsz spórolni? Min nem spórolsz egyáltalán? Én megpróbálok mindig főzni és nem rendelni, heti 3-4 joghurt, amit kicsit talán luxusnak érzek, de végül is az kell + gyümölcs, de az akciósat veszem. Ti hogy csináljátok?2010. máj. 12. 14:44
11/13 anonim válasza:
40k Ft és 3-an vagyunk. Nasira és üdítőre csak ritkán futja sajnos.
12/13 anonim válasza:
Nekünk olyan 200000 ft megy el egy hónapba.Mindig van idítő nasi,sokat járok el gyrosozni vagy pizzázni esetleg hamburgerezni.
Gyakran járunk étterembe is.
Négyen élünk együtt.Apa,anya,az egyetemista bátyjám és én
13/13 anonim válasza:
Átlag heti 10-15ezer ft megy el a boltban kajára(ez a minimum),és olyan dolgokra amik kellenek a háztartásba+havi 12ezer higiénia szerekre.1-2főre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!