Mekkora rendetlenség szokott lenni nálatok? És milyen időközönként takarítotok?
Igazából nálam nincs rendetlenség.Csak nehezen válok meg a gyűjtött dolgaimtól, amelyek másoknak (néha nekem is) kacatok. Ha sikerülne megszabadulnom tőlük, máris könnyebb lenne. (sajnos a kukánk csak 200 literes) Minden héten egyszer szoktam takarítani (söprés, porszívózás, portörlés), s kb. egy évben 3-szor pucolok ablakot és mosok függönyt.
Elmosogatni mindig el szoktam, mert azt szeretem.(Ha esetleg este már hamar kidőlnék, akkor reggel azzal kezdek)
A ruhának van szennyes tartó, de a vasalással hadilábon állok, úgyhogy amiatt az egyik szobám (zárható, nem látja senki, ha én nem engedem be) mindig szalad.
Szombaton 14 órán keresztül takarítottam, főztem és tereltem népes családomat! (a nagy fiam beteg volt, a második dolgozott, a 15 éves volt a gyermekmegőrző)
6 gyermekem van, 23, 20, 15, 10, 3, 1 évesek.
Szerintem lehetetlenség rendet tartani, neveltetés ide vagy oda, ahol ennyien vagyunk!
Segítség pedig sehol (egy nagymama van, de az nem hajlandó segíteni)
Tudom magamnak szültem a gyerekeket, de az én baba agyamban az van, a család az az "intézmény" ahol össze kell fogni! Vagy tévednék?
Mindegy, most úgy fest a lakás, mintha semmit sem csináltam, volna!
Mondjuk a lelkem nyugodtabb, mivel nagyon szeretem a rendet és a tisztaságot!
Megyek is, mert a lánykám második hete oviba jár, a picike padig épp elaludt, így tudok kicsit haladni!
Puszi és sok sikert mindenkinek!
Én bevallom,hogy lusta vagyok!És mióta itthon vagyok azóta még rosszabb!Van olyan nap mikor nekiállok takarítani és le se lehet lőni,de van olyan nap,hogy neki se tudok fogni!
A takarítással az a legnagyobb problémám,hogy kályhával fűtünk és mire letörlöm mindenről a port kezdhetem előröl!:S
Azt hittem csak én vagyok ilyen lusta,de tévedtem!Azt hozzá teszem,hogy azért az alapdolgokat megteszem,mint pl.:Felsöprök,a párom után a szennyest elteszem vagy kimosom,főzők elpakolok,de hogy én minden nap port töröljek!Azt hozzá kell tennem,hogy ha sűrűbben járnának hozzám,akkor pipec rend lenne nálam mindennap!Azt utálom,ha jön valaki és úszik a lakás!Szerencsémre mindig szólniuk kell,ha jönnek hozzánk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!