Mekkora rendetlenség szokott lenni nálatok? És milyen időközönként takarítotok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 21:41
11/32 anonim válasza:
Áh borzasztó. Eleve hatalmas a rendetlenség. Megpróbálok naponta szép rendet rakni, de másnap reggelre nem látszik :(:( A másik meg az irtózatos nagy por. Három számítógép úgy nyomja a port, hogy naponta kéne port törölni, de ehhez nincs energiám :(:(:(
12/32 anonim válasza:
Mi csak egy egyszobás lakásban lakunk.Ha csak egy pólót is ledobunk,mindenki látja,aki jön hozzánk,így sajna nekem elég sokat kell takarítanom.De mostmár eljutottunk odáig,hogy próbálunk rendet tartani,hogy csak ilyen alap dolgokat kelljen csinálni mint pl. mosogatás.Nagyobb takarítást meg hétvégén tartok.Mert az az igazság,hogy elég lusti vagyok.
13/32 anonim válasza:
Én egyedül élek + egy cica. Vendégem persze szokott lenni, de nálam soha nincs rumli. Mindíg mindent a helyére rakok, mosatlan edény sosem marad, szétdobált ruhák sem. Én így szoktam meg, zavar a rendetlenség.
14/32 anonim válasza:
Utsó, nem Áginak hívnak? BPn élsz?
15/32 anonim válasza:
Bp-i vagyok, de nem Ági és 42 éves.
16/32 anonim válasza:
Nálam állandóan.(mondjuk itthon dolgozom )
Mire a végére jutok ,kezdhetném előről.
Mint egy örökforgó.Rohatt unalmas.
Néha elkap a hév ,néha meg beletojok az egészbe.
Ha van időd átjöhecc pakolni :-)
17/32 anonim válasza:
Nagyon nem szeretem a koszt és a rendetlenséget.Egy héten egyszer porszívózok,felmosok,letörölgetek,ruhát kétszer mosok,mosatlan nem maradhat a mosogatóban.
18/32 anonim válasza:
Nálam rend és tisztaság van.Főzés és evés után elmosogatok és elpakolok, a szennyes ruhát a tartóba tesszük,nem dobálunk szét semmit, mindennek megvan a helye. Hetente 1x porszivózok, törölgetek és felmosok.Bármikor, bárki jöhet.
19/32 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy csináljátok, hogy heti egyszeri porszívózással rend van nálatok! Nálam majdnem mindennap kell porszívózni, igaz, pici a lakás, padlószőnyeg van. A számítógép körül valóban centi vastag por van egy napon belül. Ekkora lakásban már egy mosás is komoly logisztikai feladat ám! Egyszerűen képtelenség rendet tartani. Vagy legalábbis akkor lehet megoldani, ha az embernek nincs más dolga, csak a takarítás.
20/32 anonim válasza:
Ja, és ha a gyerek mondjuk téli álmot alszik.... :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!