Ti hogyan osztjátok be a takarítást, házimunkát? Mi az amit napi, heti, havi rendszerességgel végeztek? Ágyneműt, függönyöket milyen rendszerességgel mostok?
"hogy képes valaki pl. egy hónapig ugyanabban az ágyneműben aludni?! "
Mert semmi masra nem hasznaljuk az agyat, csak alvasra, raadasul pizsamaban. Nappal le van takarva egy agytakaroval, igy nem is porosodik.
Minek hetente mosni?
Valószinűleg az a háziasszony aki mindent naponta és hetente csinál, annak nincs ideje (vagy egyáltalán nincs) hobbija, az egész idejét főzéssel és takarítással tölti. Én is ilyen voltam,munka után haza,főzés,takarítás,tévézés, ez volt a programom. Hétvégén a fő program a bevásárlás volt.
Aztán elkezdtem sportolni, falat mászni, barátokat szerezni, tanfolyamra járni és rájöttem,hogy tök feleslegesen takarítottam sokat,mert a fűszeres szekrények kívül,kábé semmin sem látszott meg,hogy nem naponta takarítom.
Most kéthavonta áldozok időt(egy hétvégi napot) egy nagytakarításra amikor végigtörlöm a polcokat,átpakolom a ruhásszekrényt.
Hetente pedig elég ha áttörlöm a fürdőt,felporszívózok és felmosom (a konyhát néha sűrűbben,de az sem túl jellemző)
Mosni hetente 2x-3x mosok kettőnkre a párommal, van amikor a ruhák egy hétig száradnak a kisszobában,de marhára nem mozgat,be van csukva az ajtó. :D
Télen-nyáron meztelenül alszunk, mindig is Hetente cseréltem az ágyneműt, amikor egyedül laktam, akkor is.
Van hobbim, arra is jut időm.
Nem mániákusan takarítok, csak amit alapként megszoktam.
Főzni pedig imádok, az nekem szórakoztató elfoglaltság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!