Mi kell a mosogatógépbe?
Félévente egyszer elég a tisztító. A szűrőt érdemes rendszeresen takarítani.
Az öblítő egyébként pl. a poharakhoz nagyon jó, 7-800 Ft egy flakon, és kb. 1 évig kitart.
DM-es saját márkás Domol tablettát veszek, teljesen szuper, 21-27Ft/db körüli árú. Somatot is szoktam venni, a 110 db osat, amikor 3900-ról 2900-ra leviszik az árát, ez szintén 27Ft/db-ot jelent. Jó mi?
A legtöbb bosszúságom azzal volt, h a tabi nem olvadt szét, amikor a mosótérbe került, úgyhogy minden félig koszos maradt. Ezért széttördelem a tabit 4 db-ra, bedobom simán a gép aljába, és nincs ilyen gondom.
A speciális, mosogatógépbe való só mindenképpen kell bele.
Nekem nem oldódott fel rendesen a tabletta, mindig találtam az edényeken mosogatószer maradványokat, ezért váltottam folyékony mosogatószerre. Hozzá kell tennem, hogy nekem helytakarékossági szempontból a legkisebb gépem van, ami kevesebb vizet használ, mint a nagyobb gépek, és szerintem a tabletta a nagyobb gépekre van tervezve.
Öblítőt nem mindig használok.
Ez a gél vált be:
Nagyon sokáig elég egy flakonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!