Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy is van ez? Irjátok már...

Hogy is van ez? Irjátok már le nekem léci aki használ mosószodát és ecetet a mosáshoz hogyan kell? melyik az öblitészhez, foltisztitáshoz és milyen arányokban?

Figyelt kérdés
Köszi:)
2010. máj. 3. 14:01
 1/6 anonim válasza:

mosószer:

fele-fele arányban keverem a mosószódát mosóporral (DM-es sensitive mosóport használok), egy nagy műanyag fedeles dobozban tartom, uannyit használok belőle egy mosáshoz, mint normál mosószerrel tenném

öblítés:

20%os ecetet felére higítom, és ebből töltök az öblítő helyére uakkora mennyiséget, mint amennyit öblítőből töltenék

Arra érdemes figyelni, h a színeket hosszútávon kissé fakítja, de nem veszélyes.

2010. máj. 3. 14:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.De Puha és tiszta lesz töle?
2010. máj. 3. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, puha és tiszta lesz.

Ha nagyon kemény a vizetek, a mosáshoz is tehetesz ecetet (én a dobra szoktam önteni) Az ecet vízkőoldó, vízlágyító hatású, ezért puhábbak tőle a ruhák.

Ha ragaszkodsz az öblítőd illatához, akkor az öblítő tartályba ecetet is és öblítőt is önthetsz.

A fehér ruhák mosásához használj a mosószóda mellé szódabikarbónát (a háztartási olcsóbb, mint az étkezési), az fehérít.

A fekete ruhákhoz nem szoktam mosószódát rakni, csak a mosószer és az ecet (fixálja a színeket), öblítőbe ecet és kevés öblítő (az illat miatt)

2010. máj. 3. 16:11
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. máj. 3. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, de hol szoktad venni a szódabikarbónát?
2010. máj. 5. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:
A mosószódát és a szódabikarbónát is itt veszem: [link]
2010. máj. 5. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!