Melyik a legjobb felmosó készlet?
Én is próbálkozom, hogy melyik lenne a legjobb. Édesanyám a sima kézzel kicsavarossal dolgozott sokáig. Utána többször lett a felmosófejes (sima, olcsó verzió). Kaptam egy SpinMop-ot, ami nagyon jó, csak nem épp olcsó a fej hozzá (a bugócsigás, ahogy az egyik hozzászóló elnevezte)... meg ha nem figyel az ember, akkor a vödrét könnyen eltörheti, nekem pl a pedáljánál szivárog már a víz, de még nyúzom. Most újra a sima csavarosra álltam át kiegészítésként, de nem szeretem. Csúszós sajnos a járólapunk bent, így fokozott csúszásveszély van minden egyes felmosáskor. Gondolkodom egy Leifheiten, vagyis inkább kettőn, mert én úgy szeretem, ha a szobákhoz van egy felszerelés, meg külön fürdő-konyha-folyosó vagy ahogy variálni szoktam - nekem mániám a tisztaság.
De épp nézem, hogy elég sok mindent lehet kapni a Leifhettől, lehet csemegéznem :D
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!