Valaki használ centrifugás vödrös felmosót? Vélemény?
Nekunk volt..egy kalap sz... elromlott a pedalja akivel tekerni lehet..szal igy a vodorrel egyutt a felmoso is mehetett a kukaba.
A mophoz pedig javaslom, hogy kezbe csavard ki a pamut anyagot, en mindig igy csinaltam.
A viledának is van pedálos felmosó szettje, de én nem vettem meg, a mozgó alkatrészek miatt.
Nem találom tartósnak az ilyen típusú felmosókat.
"A mophoz pedig javaslom, hogy kezbe csavard ki a pamut anyagot, en mindig igy csinaltam."
.........
Akkor megette a fene az egészet. Ha kézzel kell csavarnom, akkor mit ér a mop?
A Viledát ismerem. Hibái: A vödröt neki kell tolnom a falnak,konkrétan a sarokba, mert ha kicsit is nedves a padló elcsúszik mikor pedálozok.
Bazi nagy. Nekem az első próbálkozásnál a nyél tetején lévó műanyag megégette a kezemet amikor pedáloztam ahogy a két műanyag surlódott.Kissé meg is olvadt a hőtöl.(Az én hibám nem kell olyan erősen rányomni,elég csak tartani)
Ha sokái pedálozok elég jól ki centrifugázza(azért nem szárazra) viszont iszonyú zajt csap.Ezért korán reggel nem érdemes használni ha a család még alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!