Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Gyapjúfonalból készült ruhadar...

Gyapjúfonalból készült ruhadarab hűtőszekrénybe helyezés után valóban nem "szúr"?

Figyelt kérdés

2016. dec. 13. 21:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nahát, mennyi haszontalan reagálás!
2016. dec. 14. 08:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom... Mivel mélyhűtő, ezért nem kizárt, hogy a fagyás okoz valamilyen szintű roncsolódást (bár ahhoz legalább minimális nedvesség is kéne), és ezért nem szór utána. Kíváncsian várom a tapasztalatod, nekem sajnos (dehogy sajnos :D) nincs szúrós pulcsim, amivel tesztelhetném
2016. dec. 14. 18:50
 13/13 A kérdező kommentje:

Helyzetjelentés: az eljárás működőképes. Gyapjúcuccom nem szúr már. Szárazon tettem a fagyasztóba, becsomagolva egy zacskóba. Több, mint egy éjszakán keresztül tartózkodott ott, de vélhetően jóval kevesebb is elég lett volna a szúrmentesség eléréséhez.

Szerintem ez csak a gyapjú cuccokra vonatkozik.

Remélem, hogy másoknak is beválik!

(Ami érdekes inkább számomra az az, hogy amikor megvettem nem szúrt, aztán jó ideig nem használtam és amikor újra előkerült, akkor szúrósnak éreztem. Persze, lehet, hogy a bőröm lett érzékenyebb.:/)

2016. dec. 14. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!