Mitől van, hogy a pamut pólók hónalja izzadt szagú marad mosás után is?
Hiába a hosszú program, főleg a régebbi pólókból nem jön ki a szag.
Öblítőt nem használok, de nem is szetetnék, túl intenzív.
Több féle folyékony mosószert próbáltam, váltáskor jobbnak tűnik, de idővel az eredmény ugyanaz.
A hónaljdeó miatt van. Ha használtok ez lesz a gond. Aluminium mentes deót vegyetek.
A szagot eltüntetheted, ha mosás után beáztatod ecetes vízbe, majd újra kimosod. Az utolsó mosás lehet már rövid program, kevesebb mosószerrel is.
Nincs jelentősége, hogy valaki rendszeresen fürdik-e, naponta.
Ha használ deót, akár egy óra is elég, hogy olyan maradjon a póló, főleg nyáron vagy sport közben.
Ráadásul nem is vagyunk egyformák, örülj, hogy te nem vagy izzadós, de ezért mást még nem kell lenézned vagy megalázót írnod. Tudom, arc nélkül könnyen megy.
Köszönöm a válaszokat!
Hatosra nincs mit írni, én csak mosolyogtam rajta...
Azt meg tudnád írni, hogy az alumíniumnak miért van/lehet ilyen hatása?
Az a baj amúgy, hogy a férjem bőre nem bírja az alkoholos dezodort, egyéb "mentes" dezodorok meg nem használnak semmit, pedig pont az a lényeg...
Én sem tudom miért van ez.
Átmenetileg az ecetes öblítés segít.
Olyan deót vegyetek, amiben aluminium chlorohydrate van vagy amiben egyáltalán nincs is semmilyen aluminium, ilyen az adidas, abban nem láttam feltüntetve.
Segít az is, ha fürdés után, gyógyszertári alkohollal, egy kis vattapamaccsal áttörli a hónalját, csak várja meg míg megszárad, addig ne tegye le a karját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!