Az edények aljáról mivel jönnek le a barna égés nyomok?
Figyelt kérdés
2007. nov. 18. 14:16
1/8 anonim válasza:
Egy kis hipós vízzel áztasd fel, aztán súrolószerrel dörzsikéld meg.Nem tudom,hogy mi égett oda,de szerintem jó lesz.
2/8 anonim válasza:
domestos súrolóporral és forró vízzel dörzsölni.
3/8 anonim válasza:
Próbálld meg úgy ,hogy egy kis hyppótraksz rá és vimmel megszórod és úgy surolod nálam ez bevállt még a kormot is le lehet igy tisztítani.
4/8 anonim válasza:
Szerintem, ha kmélni akarjuk az edényünket, akkor a legegyszerűbb, ha egy napra beáztatjuk tiszta vízbe, esetleg sós vízbe. Másnap mosószeres szivaccsal könnyedén lemosható az égés nyoma.
5/8 anonim válasza:
Cif súrolószerrel és pl. Domet acél súroló labdácskával.
6/8 anonim válasza:
Én ecetet szoktam forralni benne, szépen megtisztítja.
7/8 anonim válasza:
A vékonyaljú zománcozott edények barna égett foltjait nem lehet leszedni,mert az már a zománc égett foltjai./nem a ráégett ételről beszélek/
8/8 anonim válasza:
úgynevezett "hideg zsíroldóval" ,a mit a tescoban lehet kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!