Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ötlet létra nélkül arra,...

Ötlet létra nélkül arra, hogyan tegyem fel a szárítókötelet a kád feletti plafonon levő csigára, ha a kád szélén állva magassarkúban is 10 cm hiányzik?

Figyelt kérdés
2016. nov. 2. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szomszédoktól kölcsön kell kérni létrát.
2016. nov. 3. 08:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Van artista ötletem, de inkább megtartom magamnak és nyerek neked néhány egészséges hónapot.

Hidd el jobb lenne ha megkérnél valakit aki magas, mert nem túl mókás dolog ilyen magasról lepottyanni.

2016. nov. 3. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Kicsit hosszú leszek. A saját "nem kell nekem létra" ügyem: A mélyhűtő szekrény felső polcáról kellett volna kivenni valamit, ráadásul leghátul volt. (Magas a szekrény, 9 fiókos) Hokedlira álltam, már a kezemben volt a 7 dl-s üveg, amiben húslevest raktam el. A következő emlékem, hogy hanyatt fekszem a padlón, a jókora jégtömb a lábfejemen landolt. Ugyanis kissé hátrébb léptem a hokedlin, ami megbillent. Rohadt szerencsém volt, hogy nem tört semmim, csak pár hétig nem tudtam cipőt húzni. Száz szónak is egy vége: valahonnan szerezz létrát!
2016. nov. 4. 22:54
 14/15 A kérdező kommentje:

ügyesebb voltam

feltettem a kád peremére lefordítva egy babakádat és annak a szélein álltam, nehogy eltörjön (deszkás válaszoló ötlete adta az ihletet :))

a leckét jobban feladta ezek után, hogy hogyan kell felkötni a szárítót, kb 10 szer kellett újra felállni leszedni, újrafűzögetni, csomózni..

egy órás munkám volt..

2016. nov. 6. 14:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Mire ismét frissíteni kell a szárító madzagot, már gyakorlottan fog menni a kötözés. Addigra lehet, még létrád is lesz. :)
2016. nov. 6. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!