Hogy bírjátok az ablaktisztítást a harmadikon, vagy még magasabban?
Eddig családi házban éltem a szüleimmel, emeletes volt ugyan, de ott nem éreztem "veszélyes dolognak" az ablakpucolást.
Összeköltöztünk a párommal, most egy harmadik emeleti albérletben élünk. Mielőtt ideköltöztünk a tulaj alaposan kitakarított, az ablakot is megpucolta, most jött el az ideje így karácsony előtt egy újabb ablaktisztításnak. Ma megpróbálkoztam vele, de szó szerint a rosszullét kerülgetett a létrán állva a kitárt ablakban. Hozzá lehet ehhez szokni? Ti hogy csináljátok?
Én a negyediken nagyon élvezem.
Ha tériszonyod van,akkor gondolom nem igen lehet megszokni.
Ha van redőny, engedd le addig míg pucolod, ha nincs inkább kérj segítséget.
Én elég szédülős vagyok, szóval nem csak kellemetlen, de veszélyes is felmásznom. Ezért vettem egy hosszú nyelű ablakmosót, amivel a padlón állva tudok ablakot mosni.
Egyébként érdekes, mert csak a külső ablak külső felét nagyon rossz csinálni, amikor totál nyitva van, ha a belsőt csinálom és a külső zárva van, az annyira nem para. Pedig azon a vékony üvegen kiesni pont ugyanannyira veszélyes :D
Ilyesmit használok: [link]
Az egyik fele szivacs, a másik lehúzó. Nem mondom, hogy elsőre tökéletesen lehet vele tisztítani, de hamar belejön az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!