Miért kell a kádat mosdót kimosni ha egyszer minden nap fürdünk kezet mosunk benne ez által tisztul nem? Én még sose mostam ki aztan baratnöm ezen kiakadt új építésu lakás 5 éve lakom benne
Ez kamu kérdés! Ha 5 évig nem mossa ki valaki a kádat és a mosdót, az már olyan retkes, hogy kinő rajta a fű is.
Aki olyan igénytelen, hogy ebbe hajlandó beleülni, hogy "tisztálkodjon", annak meg sose lesz barátnője.
Találj ki valami jobbat.
Én se vagyok nagy kádmosó, de azért van szemem. Nézz rá egyszer a kádra fürdés vagy zuhanyzás után. Nem tiszta. Megértem, hogy azt várod, hogy az legyen, de nem az.
A mosdó egy külön történet, azt én folyton mosom, kell. A wc-t is hiába húzzuk le, azt is gyakran kell takarítani.
A kádat ugyan nem sikálgatom folyton, enyhén szólva, de minimum lemosni zuhanyfejjel és olykor rendesen kimosni azért kell, ha nem szutykos kádat akarsz...
Por rakódik rá. Vízkő. Szappanmaradék.
Egyszer mosd ki és meglátod a változást :)
Nem kell, ha te olyan igénytelen vagy, hogy 5 éve nem takarítottad ki, akkor ne állj neki.
Az a gáz, hogy vannak ilyen igénytelen emberek, nem csodálkoznék, ha igaz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!