Akik nem szeretnek takarítani; hogyan veszitek rá illetve mivel motiváljátok magatokat hogy könnyebben nekiálljatok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 12:01
11/12 anonim válasza:
Ami még eszembe jutott:
A lehető legkevesebb dolgot hagyd elől.
Mindennek legyen helye, lehetőleg ne tárolót vegyél, hanem lomtalanítsd ki azt ami már nem kell.
Hasznos könyvek a témában:
Háztartási túlélőkönyv
Marie Kondo: Rend a lelke mindennek
Utóbbi nagyon érdekes szemszögből közelíti meg a dolgaidat, nekem nagyon tetszik ez a szemléletmód is, bár nem alkalmazom.
12/12 N1N2N3 válasza:
Én csináltam egy táblázatot a napi teendőkről, minden nap kb 30 perc, hétvégén egy picit több, valamint nincsenek tele a polcok porfogókkal nincsenek felesleges tárgyak a lakásban. Minél kevesebb dologgal vagy körülvéve annál egyszerűbb a takarítás és a rendrakás illetve annak megtartása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!