Ti hány naponta tisztítjátok a WC-t? És mivel?
Figyelt kérdés
4-en lakunk otthon és Domestos-al szoktam pucolni, mert az szokott lenni itthon és más nem hajlandó. Apának naponta többször van hasmenése, mert összeeszik mindent és így szerintem napinta kellene. Most az a baj, hogy hetek óta nem vesznek tisztítószert, én meg még suliba járok és nem tudok WC-t pucolni. Már félek ráülni és inkább suliban megyek el, ha tudok. Illetve most megjött és félek, hogy elkapok valamit. Nem hiszi el anya, hogy ez így gusztustalan és kezdeni kell valamit, ráadásul elszámoltat, ha fogy a tisztítőszer. Én sem jókedvemből vagyok vécés néni. Amúgy van pénzünk, de ilyen dolgokra nem adnak a szüleim, most vettünk új autót. Szerintem ez nem lenne nagy kiadás, ha nincs igényük rá, akkor sem. Ráadásul mostanában én húzkodom le valaki utn a wc-t, mert nem jön össze, lusta rendesen és bűzölög. Mindig ez volt, még én neki nem kezdtem állni foglalkozni ezzel komolyabban.2016. okt. 20. 23:35
11/12 anonim válasza:
kedves kérdező.. a penny blikk- fertőtlenítő 300 ft, de akciósan 200 ekkor veszek belőle egy pár flakonnal, ha pedig a százasba akkor az anti-bakterial-t veszem meg, ennek 249 ft az ára(goods market nekem az a százas :D) de ez is volt akciós és 169 ft..
de a sima hypo nem tenné meg?? és az 50 ft körül van.. :D
12/12 anonim válasza:
Sok újat nem tudok hozzátenni, én domestost vagy floraszeptet szoktam 3-4 Naponta használni. Akkor az ülőkét is letörlöm. Persze van benne állandó wc illatosító,tisztító is. Igaz mi csak ketten használjuk,egyikünk se küzd ilyen tünetekkel szerencsére.
Olcsóbb tisztító szernek a pennys fertőtlenítő is jó, illetve a sima hipo is, az meg tényleg olcsó. Végső megoldásként az ecet is fertőtlenít, szagtalanít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!