Asszonyok, nektek melyik a házimunka legutálatosabb része?
mikor nyaralás után hazaérsz nyáron és kimosol 5-6 adag ruhát, azt mire kivasalod, összehajtod, elpakolod... én addigra meg is ősszülők.. :(
meg a szemetet kivinni... azt se szeressem :D
portorles messze a dobogon. ehhez kepest olyan hazunk van ami telis tele van disztargyakkal bonyolult csillarokkal faragott butorral;-((((
szeretem oket mert tetszenek de egy nyavalyas takaritonot se talalok aki ezeket nekem rendszeresen leporolna;-(((((((
Én felmosni utálok. Utálatos még a wc- takarítás, de azt általában a párom csinálja.
Van mosogatógép, szárítógép, automata mosógép, porszívó, ezekkel azért nem egy nagy dolog megcsinálni a munkát, így panaszra nincs okom.
Amit kézzel mosok el, arról is a nagyját letörlöm, lekaparom villával, csak olyan marad rajta, ami legfeljebb elszínezi a vizet, de maradék nem gyűlik a lefolyóban, így azt külön tisztítani nem kell.
17-es :D hozd a mosnivalód kimosom, kiteregettem neked..
én pedig viszem a vasalni valóm ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!