Csúcsminőségű konyhakés, hol, merre?
Szeretek főzni, viszont olyan gyatra az otthoni késkészlet, hogy inkább meg sem említem. Ráadásul évek óta ezekkel a hitvány eszközökkel kell dolgoznom (hiába élezek, köszörülök, egy répa felvágása is valóságos kínszenvedés). Szoktam nézni a mindenféle főzőműsorokat, ahol profi szintű késekkel csak úgy aprítják az alapanyagot. Nekem is valami hasonló eszközre volna szükségem. Természetesen megbízható gyártó, megfelelő referenciával, garanciával, mert nem szeretnék zsákbamacskát.
[26/F]
Attól függ mennyit akarsz rákölteni. Ha csak magadnak, vagy családnak főzöl bőven elég a narancs-fekete fiskars kategória.
Kell egy jobb fajta görgős késélező és ennyi.
Ha meg nem sajnálod a pénzt, 30-40 Ft-ért már elég jófajta konyhakéseket lehet kapni. Általában igaz, hogy minél drágább, annál ritkábban kell, de annál macerásabb élezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!