Flash! kérdése:
Mi a menydörgős ménkű látható azon a képen ami itt a GYK-n keresésenként kb 5ször rajta van minden lapon? (Zöld háttér elött ilyen barna valami, konyhakés van mögötte, valami fogyireklám. )
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 21:12
2/8 A kérdező kommentje:
OK...
valaki más?
2014. jún. 5. 21:46
3/8 anonim válasza:
Bocs, de te hol látsz iylet? Mert én akárhogy figyelem, egyetlen hasonlót sem látok sehol.
CSinálj róla screen shoot-ot és rakd fel a képet.
4/8 A kérdező kommentje:
Hogy tudom a képet berakni?
2014. jún. 8. 19:48
5/8 anonim válasza:
Léteznek képfeltöltö oldalak (képfeltöltés.hu), ott fel tudod töltelni a gépedröl a képet, és utána a megfelelö linket ide beírod.
7/8 anonim válasza:
Ezt ugyan még nem láttam, de igazán felismerni sem lehet, hogy mi van rajta.
Viszont hasonló szövegü reklámoknál sok esetben zöldkávét reklámoznak - lehet, hogy ez is az akarna lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!