Miért kormosodik be teljesen a kandallónk üvege?
De szó szerint teljesen!!!!Annyira hogy utána csak dörzsivel tudom lesikálni!Letisztitom begyújtjuk és rá 5 percre megint olyan!
Pedig vadonatúj!!!
:((((((((
Hát én nagyon sajnálom!
Pedig már tavasszal megvettük és már alig vártuk hogy télen esténként a kandalló mellett üldögéljünk és csak a láng fénye világitsa be a szobát!:(
Az előző válaszolónak igaza van.
Nekünk is üvegajtós kandallónk van sok éve.
Ha adhatok én is egy tanácsot:nekem a legjobb tisztítási módszer a kesztyű+vizes szivacs dörzsi része+a kandallóból visszamarad hamu. Ez tökéletesen leviszi a kormot. Utána csak vizes szivaccsal tisztára mosom és papírtörlővel szárazra törlöm.
Próbáld ki! :)
Lehet, hogy nincs megfelelően beállítva a huzat szabályzó.
Begyújtáskor nyisd ki teljesen a szabályzót és hagyd úgy addig amíg rendesen nem kezd el égni a tüzelő anyag! Később ha raksz a tűzre akkor már nem muszáj teljesen kinyitni, mert ha a kémény bemelegszik akkor jobban húz.
Köszönöm szépen a válaszokat!Kiprólom öket!Bár akik a huzatot irták abban lehet valami mert a kémény elég alacsony!
Még annyit!Én senkit nem pontoztam le!:)
Akár a kérdező is lehetnék: a hamu használata egy pillenet alatt eredményre vezetett!
Köszönettel!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!