Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hány terítékes mosogatógépet...

Hány terítékes mosogatógépet vettél?

Figyelt kérdés
Mosogatógép vásárlás előtt állunk, négyen vagyunk a családban, feleségem szerint elég a 9 terítékes én viszont azon gondolkodom, hogy 12 terítékest kéne venni, nehogy kicsi legyen.
2016. szept. 14. 11:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

tegnap 21:42-es: a 12 terítékes közel sem IPARI GÉP!!!! Emellett nálunk - meg ahogy látom, majdnem mindenkinél rajtad kívül - ez a méret gyakorlatilag mindig kihasznált, ma´rmint ha a fözöedényeket is ezzel mosogatod. (Ha meg nem, akkor minek a gép - mert éppen az edények a legnagyobb munka és fáradtság).

A "nagy", azaz 12 terítékes nem használ több energiát/vizet, mint a kisebb, a helyigénye is alig nagyobb. Viszont ha a kisebb gépet kétszer indítod, akkor az dupla pénzbe kerül, és két adagra meg nálunk csak nagy családi összejövetelekkor lenne elég a mosogatnivaló.

Emellett vendégek azért nemcsak évente egyszer jönnek, a már felnött gyerekek közül is valaki legalább egyszer itt van családostól, ami 3-6 plusz személyt jelent, szóval böven kihasználjuk a nagyobbat is.

2016. szept. 15. 13:07
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Én nem főzök, 2 kisgyerek van és naponta megtelik a 13 személyes gép. Kb 1-2 liter vízzel fogyaszt többet, mint az előző 9 személyes, áram kb. ugyanannyi és nehogy már azon a 40 centin múljon.
2016. szept. 15. 13:37
 13/18 anonim ***** válasza:
63%

12,és az is kicsi lesz.

Nekem is 12-es van, de jó lenne ha nagyobb lenne.

Pedig ketten vagyunk, a lábast is berakom, meg a sütőtepsit.

Imádjuk!!!

2016. szept. 15. 22:01
 14/18 anonim ***** válasza:
63%

14 terítékes mosogatógépet választottunk és 4-en vagyunk rá.

Ha nem főzök, akkor is megtelik napi 1 alkalommal!!!

Ne vegyetek 9 terítékeset, ha van mód rá, elfér, akkor csak is a nagyobbat vegyétek!

2016. szept. 15. 23:27
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

21:42

A sötétség itt is utat tör...

2016. szept. 16. 06:47
 16/18 anonim ***** válasza:
12 teritekes! Nekem olyan van es szepen bele tudom pakolni a nagyobb edenyeket is.
2016. szept. 18. 22:36
 17/18 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

Végül egy 12 terítékes Bosh-ra esett a választás, ugyan nem mai modell, de rendkívül jutányos áron sikerült megvásárolnom. Ma szerelem be és a tapasztalataimat én is megosztom veletek.

[link]

2016. szept. 19. 12:44
 18/18 anonim ***** válasza:
66%

Jó választás, anyáméknak 3 éves, ugyanez a fajta gép és hibátlan a mai napig!

Mosogatógépbe való sót és öblítőt mindenképpen tegyetek a gépbe, akkor is, ha a kapszulában benne van.

2016. szept. 19. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!