Mosogatógépet vennék? Milyet? Csak szabadon álló kell és 12 terítékes 75 000ig.
Mutass nekem 75000 forintig azok közül amiket Te felsoroltál, indokold meg légyszi, hogy miért azt vegyem, és kérnék linket és árakat is. Nekem fontos a 12 teríték.
Ja, és miért Orion? Nem tudom. Mert a 1,5 éves 90 000 forintos indesitem elromlott és 40 000 lett voltna a javítási díj. Na és azért Orion, mert nem olyan drága, rosszat nem hallottam róla és mert nincs 120 000 forintom Siemensre. :)
Bosch SGS43F52EU Mosogatógép
(8 vélemény)
Írj véleményt! Összehasonlítás
75 490 Ft
Legjobb ár >
Árfigyelő
Bosch - Kialakítás: Szabadonálló, Energiaosztály: A, Energiafogyasztás: 1.05 kWh, Mosási hatékonyság: A, Szárítási hatékonyság: A, Vízfogyasztás: 17 liter, Programok száma: 4, Hőfok programok száma: 3, Automata program: Nincs, Rövid program: Van, Intenziv program: Nincs, Aquastop: Igen, Késleltetett indítás: Nincs, Szélesség: 57.3 cm, Magasság: 85 cm,... Tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!