Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » 9 teritékes mosogatogépet...

9 teritékes mosogatogépet vettem, mert nem volt több pénzem, szerintetek elég? Lehet bele pakolni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 17:35
 1/9 A kérdező kommentje:
ja, holnap szállitják, szoval ne nézzetek hulyének a kérdés miatt:D
2010. nov. 8. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elég én is olyat fogok venni, hányan vagytok?
2010. nov. 8. 20:35
 3/9 A kérdező kommentje:
általában hárman, hétvégén kicsit többen
2010. nov. 8. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Így, vásárlás utáni kérdéssel gondolom megerősítést vársz...

Hát tessék:

Igen, elég lesz, lehet bele pakolni! Felesleges nagyobb, ha csak kevesen vagytok! Ha többen lennétek, legfeljebb beindítod mégegyszer! Kevesebbet fogyaszt, olcsóbb volt, remekül döntöttél!

2010. nov. 9. 11:57
 5/9 A kérdező kommentje:
:DD köszi
2010. nov. 9. 12:59
 6/9 anonim válasza:

Ha erre volt pénzed (ez ne vedd sértésnek) akkor elég kell, hogy legyen oszt kész.

Ha nagyobb a társaság kétszerre mosogatsz el.:-))

2010. nov. 10. 12:13
 7/9 anonim ***** válasza:
na milyen a gép és mi a márkája?
2010. nov. 11. 15:29
 8/9 A kérdező kommentje:
még nem kötötték be, csak szombaton, Candy gép, 60ezer volt, meg 10 az alkatrész és bekötés. de itthon sokkal nagyobbnak látom mint az üzletben, tuti elég ez nekünk :))
2010. nov. 11. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb mint a nagyobb,hamarabb megtelik,nem gyűlik a koszos edény,sem benne sem mellette!!Igaz,hogy nálunk van úgy hogy naponta 3x is el kell indítani.
2010. nov. 12. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!