Hideg vizzel mosogattok edényeket?
A párom rendszeresen s szert sem használ. Hogyhogy hogyan? Gondolom, mint meleggel.
Mi nagyon-nagyon zsírosan főzünk, én általában meleg vízzel mosogatok s néha mosogatószert is használok (1-2 évig tart egy flakon), bár ez évszaktól is nagyon függ, már a víz melegsége. A szivacs és a víz csodákra képes. A padlót is hideg vízzel, szer nélkül mosom, bár az nem lesz olyan tiszta, mint az edény...
A hideg víz és mosogatószer is szokott hatni, bár a kókuszzsírnak alapból jót tesz a melegebb víz... De nem minden edény lesz azért masszívan zsíros, sokszor pedig ázik is, mert nem mossuk el azonnal.
Nem. Max öblíteni de azt is inkább langyos vízzel.
Minden meleg vízben mosogatok. És mosogatószerrel. Kizárt, hogy hideg vízzel és mosogatószer nélkül lejön a zsír, bocsi. :)
Szer nélkül es hideg vízzel szerintem is lehetetlen. Láttam már olyat es kiábrándító. Zsiros tapintású maradt és néhol maradék darabok voltak.
Szerintem a mosogatoszerrel nem ajánlott sporolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!