Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy kell mosni? :$ Mit mivel?

Hogy kell mosni? :$ Mit mivel?

Figyelt kérdés

Mármint azt tudom, hogy külön kell mosni a fehéret a színes ruháktól..., de a színeseket moshatom egybe? Mármint pl rózsaszínt pirossal, lilával moshatom együtt? Szóval mit mivel...

Elnézést, ha nagyon h*lye kérdés...de mosni még nem nagyon mostam, bármit megcsinálok, csak a mosást nem...eddig..:P

Előre is köszönöm a válaszokat!:P

2010. ápr. 19. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Én épp ma mostam pirost türkizzel meg lilával és minden ok!

Igaz 40 fokon!!

2010. ápr. 19. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Én a fehéreket, nagyon világosakat külön mosom, a feketéket is.(azokat feketéhez való mosóporral.

A többi szineseket egybe.

Ha nem fognak, akkor egybe lehet tenni bármilyen szine ruhákat.

2010. ápr. 19. 17:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Uhh nagyon köszi^^ :)
2010. ápr. 19. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
A sötéteket és a feketéket fordítsd ki mosás előtt.Így nem lesz tele szösszel mosás után.
2010. ápr. 19. 17:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ^^
2010. ápr. 19. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

a színeset, 30 v 40 fokon, mert 60től már ereszthet a színe. mindent fordíts ki, tovább marad jó állapotú a ruha anyaga.

a fehéret, nagyon világosat lehet 60, vagy 90en is, feltéve ha pamut és nem megy össze.

a fehérekhez érdemes némi fehérítős mosószert használni, h ne színeződjön el.

öblítőt se feledd! :)

2010. ápr. 19. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
ki kell tapasztalni, mi ereszti a színét...kezdetben színfogó kendőt használsz, akkor nem lesz akkora a veszély arra, hogy összefogják egymást a ruhák
2010. ápr. 19. 18:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Hűűű nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)

Hasznosak voltak, amúgy már ki is mostam egy adagot, és nem lett semmi baj:D hát én olyan boldog vagyok^^

Köszmőke még egyszer mindenkinek=)

2010. ápr. 19. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egy fekete pulcsim, aminek a csuklyája ilyen meleg szőrös, meg elől a kenguruzsebe szőrös. Az ujja nem. Még nem nagyon volt mosva. Kézzel mossam inkább? vagy beletehetem a gépbe? Fekete ruhám nem nagyon van. Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok. Amúgy szerintem fehéret nagyon világossal, amiben pl van mondjuk egy csík(pl zokni de fehér) azt lehet a fehérrel.
2010. ápr. 19. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!