Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan és mivel lehetne végre...

Hogyan és mivel lehetne végre szagtalanra mosni?

Figyelt kérdés

Vettem használtban egy szép nici plüss birkát, de enyhénszólva füstölt szaga van szegénynek:D

Mostam már 4-5x gépben, 3x kézzel, ezek közül mostam úgy is, hogy utána egyből ki tudtam tenni a napra száradni.

Mi lehet a gond?Mit rontok el? Vagy van erre a szagtalanításra valami kifejezett módszer?

Köszönöm a válaszokat előre is.

2011. jún. 17. 21:22
 1/9 anonim válasza:
10%
Én kellemes illatú öblítőből tennék rá extra adagot, hátha elnyomja.
2011. jún. 17. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
A Ariell csodálatos illatot kölcsönöz mindennek, még öblítőt sem kell használni!
2011. jún. 17. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Se az Ariel, se az öblitö nem fog használni.

Áztasd le ecetben (fél liter ecetsavat tegyél 1 liter langyos vagy hideg vizbe) legalább fél napra. Utána mosd ki ahogy szoktad, és NE hasznalj öblitöt, hanem ecetet (1 evökanállal az öblitö helyére).

Igy semmi szaga sem lesz (ecetszaga sem), ezen kivül az ecet fertötlenit is.

2011. jún. 17. 21:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, főleg a harmadik hozzászólónak, mert igaza van, tényleg nem szedte ki a szagot se az ariel se semmilyen más öblítő...próbáltam már a kapszulát is.

Kipróbálom az ecetet holnap, ha nem használ jelentkezem!:D

2011. jún. 17. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is az ecetre szavazok!
2011. jún. 17. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ecetes tipp a tuti.
2011. jún. 17. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Textilmérnök vagyok: az ecet a legerösebb szagtalanitó vegyület, ezen kivül nem mérgezö és hatásos. HA netán nagyon erösen bevette a szagot, akkor esetleg meg kell ismételni az ecetes áztatást, de garantáltan használ.
2011. jún. 18. 08:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Fú, köszönöm nektek! Ma tervben van a mosás! tényleg kiváncsian várom:-)
2011. jún. 18. 09:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Még egy tipp: ha kimostad, tedd ki a napra. Pár napig vayg egy hétig napoztasd, az is nagyon jót tesz neki.
2011. jún. 18. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!