Melyik a legjobb ezek közül /öblítő/?
Sokáig a kék Silánt használtam de valami megváltozott mert nem érzem az illatát száradás után. Pedig régen a gyerek ruháit az oviban is megismeték a Silánról. Kipróbáltam többet a Softlan nekem nem jön be marad ez a három. Tapasztalatok vélemények jöhetnek. És köszönöm! :)
Első kuschelweich aloe:
Második Lenor Febreze:
Harmadik Lenor ocean fresh:
Nekem is a Silan jön be a legjobban, vagy a Coccolino. Amitet felsoroltál, nem ismerem, de azért válaszolok, mert szerintem nem feltétlenül egészséges annyira illatosíttatni a ruhákat. bőven jó, ha tiszta illatotok van. Bocs, ha ez off, csak gondoltam, írok.
Jó választás!
Én a Lenor arany flakonost szeretem,nagyon kevés is finom illatot ad a ruhának.
A törülközőket ,konyharuhákat csak ecettel öblítem,mert ezeknek nem jó az öblítő,nem szívja annyira a nedvességet.
Én is használtam silan-t de hozzá kell tenni, hogy nem csak az öblítő változik... :) már úgy értem, egy idő után megszokja az orrunk az illatot. Én még a sárga lenorral voltam így, nem éreztem már, de más mondta, hogy árad..
Az aloe-s öblítő: nálam gyengén teljesített, mosás után alig érezhető volt, pedig teljesen igaz, hogy ha új öblítőt próbálsz, az illat erősségét azonnal észreveszed.
A másik két lenor illata nekem teljesen összefolyik, pont ennél a kettőnél tényleg.
(tudom, nem volt kérdés, de én a tavirózsás coccolino-t használom, kellemes, tiszta illata van, se túl kevés, se túl sok.)
Szóval ha illatmániás vagy, mint én, és szereted az erős illatokat, akkor az utolsó kettőből valamelyik, de inkább a febreze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!