Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyi öblítő kell a ruhákhoz?

Mennyi öblítő kell a ruhákhoz?

Figyelt kérdés

Coccolino sensitive (a fehér) öblítőt tettem a ruhákhoz, amik között törülköző is volt. Az illata jól érződik mosás, száradás után is, de a türik kemények maradtak / lettek, pedig pont azok miatt teszem bele.

Mennyit kell beletenni, hogy tényleg puhák legyenek a törülközők is?

2016. aug. 9. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az öblítőtől nem fognak visszapuhulni a törölközők. Pár mosás után a legbolyhosabb is megkeményszik.
2016. aug. 10. 00:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az öblítök nem tesznek jót a textiliáknak, mert egy bevonatot képeznek, amitöl elvesztik a endvszívó képességet, illetve igen jó táptalaj mindenféle baktériumnak is.

Ha puha és jól használható ruhákat, törölközöket akarsz, akkor öblítö helyett ecetet tegyél a gépbe.

2016. aug. 10. 07:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Öblítő helyett ecetet használj, akkor nem lesznek kemények a törülközők, pólók, és a gép sem lesz vízköves.
2016. aug. 10. 07:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaja! Most vettem uj torolkozoket es rajta van a tajekoztaton, hogy az oblito csokkenti a a torcsi szarito hatasat, valamint kemeny lesz. De azaz erdekes, hogy az itthoni torcsiken meg nem vettem eszre ilyesmit. Pedig azok is jo kis pamutok.
2016. aug. 10. 10:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nagyon ritkán használok öblítőt, akkor is bevonatot képez? (Most is csak azért vettem, mert amit kaptam mosóport, számomra nem jó illatú.)

2016. aug. 10. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:

En mindig oblitozok :)

Ezt a bevobatos dolgot most hallom eloszor. Az en gepem 2x oblit. 1x oblitovel. 1x az oblitot is kiobliti.

A torolkozokon nem vettem eszre h kemenyek. En 60fokon mosom a torcsiket.

2016. aug. 11. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!