Milyen mosóport, öblítőt használtok, ajánlanátok a különböző ruhákhoz?
Nálunk is kemény a víz, a mosógépem 8 éves, és gyönyörűen mos, a szerelő kétszer kellett csak (olcsó alkatrészeket kellett csak cserélni) és egyáltalán nem volt vízköves a fűtőszál, pedig nem használok vízlágyítót!
A német mosóporokban tutira elegendő vízlágyító adalék van, én azt használom régóta, és végre találtam egy céget is, ahol a neten tudok rendelni, és gyorsan házhoz is szállítják. nemetmosoporok.hu Ha sok erősen szennyezett cuccot mosol, vagy sok a koszos zokni, akkor ajánlom (a szintén német!) Persil Business Line-t! Már 30-40 fokon is fényévekkel jobb, mint bármelyik mosószer főzőprogramon. Nekem a kislányom koszos-foltos színes és fehér ruháihoz is ez vált be a legjobban. Annyi trükköm van csak, hogy a mosóport egy mosószer adagolóban (amit be lehet tenni a mosógép dobba, foly. mosószerhez szokták adni), feloldom meleg vízben a szükséges mosószert, és nem az adagolóba öntöm, hanem a dobba teszem közvetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!