Hogyan szoktatok mosni?
Azaz magára a mosás menetére vagyok kíváncsi, hogy Ti hogyan szoktatok.
Szét szoktátok válogatni a ruhákat anyaguk szerint vagy csak simán szín szerint?
Mert van a mosógépen gyapjú, babarhua, meg isten tudja milyen programok, meg van egy "univerzális" napi mosás program, meg egy 15 perces gyorsmosás.
Szeretném, hogy a ruháim illatosak legyenek a mosás után, eddig sem volt baj, csak semmi illatuk nem volt, sima szövet illatuk volt sajnos... próbálkoztam már azzal is, hogy kevés öblítőt teszek bele, amennyit ír a kupak, meg próbáltam már nagyon sokat is beletenni. Próbáltam mosóport, mosószert, mindkettőt egyben... a ruhák tiszták lesznek mindig, csak nem lesznek illatosak mosás után sajnos, még az öblítőt sem érezni... :(
Használtok valami mosóparfümöt, vagy csak az előkészületet rontom el? (Én szín szerint szoktam napi mosás programmal mosni...)
Szétválogatom, a törülközőket és a konyharuhákat együtt 60 fokon mosom. Általában Ariellel, de mindig ugyanazzal az öblítővel mosok, fehér lenorral, mert csak ennek bírom az illatát.
Én sem érzem a ruhák illatát, de mások megszokták említeni, ha érződik az illata.
Ha van szennyesed érdemes mielőbb kimosni, nem szabad sokáig a szennyes kosárban tartogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!