Nektek is sokszor trutyis a mosógép? Mivel lehet takarítani?
Elől töltős mosógépem van. Nektek milyen gyakran kell tisztítani a mosógép tartályt (ahova tesszük az Öblítőt, mosóport)
Pár hónapja takarítottam de most megint nagyon trutyis. Vizes szivaccsal át mostam.
Hogyan mivel tisztítsátok ki??
az öblítő okozza, de sajnos a dobig menő csövek is teli vannak amit nem látsz.
Illetve a lefolyócső is, mert sajnos ezekben nincs szelep a leeresztésnél ezért a csőben is megáll a trutyi, de a legjobb hogy onnan vissza is jön. Ezeket mind érdemes kipucolni, trisó is lehet, meg amivel tudod áttakarítani.
Akkor ki próbálom a trisót.
Mennyit kell belőle tenni és hova?
Dobba is lehet meg az öblítő/ mosószer helyére?
(90 fokon indítanám az üres mosást) :)
3-as vagyok.
Pontosan kimérni sosem szoktam a trisót, legutóbb nekem Coop-os saját márkás volt, abból egy-egy kupakkal (kb.10-20 ml.-s lehet kupakonként, grammra nem tudom mennyit jelent ez) tettem minden rekeszbe és így indítottam el a gépet.
Teheted a dobba is közvetlenül, ha úgy tetszik vagy a rekeszekbe és dobba együtt is, ahogy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!