Mit lehet tenni a szobák sarkában lévő penész ellen?
Figyelt kérdés
Inkább vegyszerek érdekelnének.2010. ápr. 12. 17:36
2/9 anonim válasza:
Hanno, ez a neve, zöld szórófejes cucc, mindenre lehet fújni, ágyra, tapétára, falra, nálunk mindenhol kiirtotta a penészt.
3/9 anonim válasza:
Megtaláltam, így néz ki:
4/9 anonim válasza:
A Hanno télleg jó, meg nem olyan irdatlan büdös mint például a Savo. Az is jó, de erős szaga van és drága. Egyébként nekünk mindezek mellett a sima hipós víz vált be hosszú távon a legjobban. az a legolcsóbb és leghatékonyabb.
6/9 anonim válasza:
Nekem segített az ecetes víz, csak büdös, jól ki kell szellőztetni utána.
7/9 anonim válasza:
Kevés a vegyszer a szervezetedben?
A penész egy jelzés - valami nincs rendjén a házban.
Ha a penészedés okát szüntetnéd meg, többre mennél, kevesebb vegyszerrel.
8/9 anonim válasza:
Kedves utólsó! igazad van, ami a vegyszerellenességet illeti - én pont ezért használtam penész ellen ecetet - de nem mindig lehet a penészedés okát megszüntetni. Mi pl. bérelt házban lakunk, régi, ötvenes években épült kockaház, nem valami jó szigeteléssel. Nem tudom megcsináltatni, hiszen nem az enyém a ház, télen alig lehet kifűteni, a nagy hidegekben a télen nem tudtuk 18 fok fölé vinni a hőmérsékletet, akárhogy tüzeltünk (vegyes tüzelésű kazán van). Ilyen körülmények között sajnos a penész jól érzi magát, hát nincs más választásom, mint valahogyan megszüntetni időről-időre, de véglegesen nem tudom. Ha felépül a saját házunk, más lesz a helyzet, addig viszont védekezünk ahogy tudunk.
9/9 anonim válasza:
ultra savo. nekem mind közül ez az egy vált be. a hanno nálam semmit nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!