Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen fűkaszát ajánlanátok...

Milyen fűkaszát ajánlanátok otthoni munkára?

Figyelt kérdés
Fűkasza vásárlás előtt állok, nagyjából 40e forintot szánok rá kizárólag otthoni munkára, kis területre. Eddig straus fűkaszám volt, de véleményem inkább nem fejteném ki róla.. Fuxtec kaszán gondolkoztam, ötletek?
2016. jún. 12. 19:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na és mi a helyzet a Fuxtec gépeivel? Hallottam már sok jót róla, rosszat viszont nem sokat. Sokaknak a berántója törik, természetesen önhibából mivel képtelenek felfogni hogy az easy start mit is jelent.. és igen, a straus remek tanuló pénz volt , kereken perecen 1 hónapot ment, viszont azt nem értettem hogy szomszédomnak hogy hogy már megy 4 éve lassan, pedig ő nyüstöli rendesen..
2016. jún. 13. 21:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Fuxtec is kínai.

Egyébként teljesen mindegy mi a neve, az ára sokat mond egy gépnek. Három tízezres és némi apróért kizárt dolog, hogy jó anyagminőségű, gondosan tervezett és összerakott gépet adjanak.

2016. jún. 13. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!